RASVETLJENO UBISTVO U ULCINJSKOM AKVATORIJU: Uhapšen Ulcinjanin, mladića usmrtio propeler glisera

B. DABIĆ

11. 05. 2023. u 22:29

POLICIJA je uhapsila A.U. (29) koji je osumnjičen da je propelerom glisera kojim je upravljao usmrtio dvadesetosmogodišnjeg mladića A.S. iz Sutomora dok je ronio u ulcinjskom akvatoriju

РАСВЕТЉЕНО УБИСТВО У УЛЦИЊСКОМ АКВАТОРИЈУ: Ухапшен Улцињанин, младића усмртио пропелер глисера

Foto: Uprava pomorske sigurnosti

Dan nakon što se dogodila nesreća na početku Velike plaže  gde je tragično izgubio život ronilac  A.S. (28) policija je uhapsila   Alija Ušaku. Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt mladića iz Sutomora  nastupila usled zadobijenih povreda od propelera plovila.  

Ulcinjanin Ali Ušaku (29) uhapšen je večeras zbog sumnje da je dan ranije, vozeći gliser, u ulcinjskom akvatorijumu usmrtio  ronioca A.S.

Ulcinjanin je osumnjičen da je počinio   krivično delo teško delo protiv ugrožavanja javnog sabraćaja.

"Više državno tužilaštvo u Podgorici kvalifikovalo je krivično delo kao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, i prosledilo ga u nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, po čijem nalogu je A.U. lišen slobode"

Podsetimo, u srijedu, nepuna četiri sata nakon što su drugovi  prijavili nestanak A.S. u 13:40, beživotno telo ronioca pronađeno je oko 17 časova u ulcinjskom akvatorijumu.  On je nestao u blizini Port Milene, na početku Velike plaže u Ulcinju.

Na beživotnom telu su bile vidljive povrdede, kazao je novinarima pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) Žarko Lukšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave