ERVIN DA PRESTANE DA PLAŠI BOŠNJAKE: Stranka pravde i pomirenja osula po lideru Bošnjačke stranke

Марија Стевановић
Marija Stevanović

10. 04. 2023. u 15:32

IZJAVA prvog čoveka Bošnjačke stranke, Ervina Ibrahimovića, koji od autentičnih do legitimnih povlašćenih kredita za kupovinu stanova, strahom pokušava odvratiti Bošnjake od učešća u reformamam društva zajedno sa proevropskimm snagama, samo je potvrda pogrešne politike rukovodstva te partije i dokaz da odnarođena "elita" ne razume potrebe svih građana, posebno Bošnjaka u Crnoj Gori - saopštila je Stranka pravde i pomirenja.

ЕРВИН ДА ПРЕСТАНЕ ДА ПЛАШИ БОШЊАКЕ: Странка правде и помирења осула по лидеру Бошњачке странке

Ervin Ibrahimović / Foto Skupština CG

- Nakon dugogodišnje agonije sa ličnim intresima i pogrešnim odlukama, koje su Bošnjake u Crnoj Gori koštale mnogo, lider Bošnjačke stranke, uprkos nedoslednosti u stavovima, nastavlja po starom pokušavajući da se sakrije iza plašta brige za nacionalne intrese. Međutim, on ne vidi da je proces demokratizacije nezaustavljiv i da Bošnjaci neće čekati da se on okrene prema progresivnim politikama i rešavanju stvarnih problema - poručuju iz SPP.

Iz Stranke pravde i pomirenja tvrde da su Bošnjaci, "zbog pogrešnih odluka gospodina Ibrahimovića, kao narod dovedeni na nivo najvećeg socijalnog slučaja u Crnoj Gori koji je njemu i poraženom DPS sistemu služio kao jeftin rezervoar glasova. Iz stranke ističu da to nije niti autentična, niti legitimna politika za Bošnjake.

-Vrlo brzo će se u to i sam uveriti. Do tada, zamolićemo lidera Bošnjačke stranke da prestane da plaši Bošnjake reformama u društvu. Nedvosmislena podrška zapadnih partnera procesu koji se dešava u Crnoj Gori jasna je i običnim građanima, ali očigledno nije odnarođenim partijskim liderima strateških partnera DPS-a. Bošnjaci zaslužuju bolje, kao i svi građani u Crnoj Gori. Pozdravljamo demokratizaciju i reformu svake partije kao i pokušaj ispravljanja pogrešnih odluka, a istinski lideri preuzimaju odgovornost za svoje pogrešne odluke i ne skrivaju iza naroda kojeg predstavljaju, niti prebacuju odgovornost na druge - kažu iz SPP.

Oni pozdravljaju sazrevanje političke misli Bošnjaka bez obzira dolazila ona od grupe ili pojedinca.

- Nama je svaki čovek bitan i legitiman - ističu iz SPP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!