BUDITE MUDAR I DOSTOJAN PREDSEDNIK SVIH GRAĐANA: Ovako je Joanikije čestitao Milatoviću pobedu

V.K.

03. 04. 2023. u 12:21

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije čestitao je pobedu predsedničkom kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću dodajući da se nada da će Crnom Gorom upravljati na zadovoljstvo svih građana.

БУДИТЕ МУДАР И ДОСТОЈАН ПРЕДСЕДНИК СВИХ ГРАЂАНА: Овако је Јоаникије честитао Милатовићу победу

Foto: V. Kadić

Širinom Vašeg srca, pravednošću, znanjem i velikom stvaralačkom energijom zaslužili ste visoko poverenje naroda Crne Gore koji Vas je demokratski izabrao za njenog novog predsednika, kazao je Joanikije u čestitki, saopšteno je iz Mitropolije, poručujući da su uvereni da će Milatović biti mudar i u svemu dostojan predsednik svih građana.

-Narod će Vam nesumnjivo dati snažnu podršku da našu otadžbinu učinite državom vladavine prava i pravde, zemljom bratske sloge i slobode, bogatom i uglednom u celom svetu. Sa željom da Vaše upravljanje Crnom Gorom bude srećno, mirno i na opšte zadovoljstvo svih njenih građana, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom