BORCI UZ JAKOVA:Drugi april je dan patriotske bitke za istorijski iskorak Crne Gore

V.K.

30. 03. 2023. u 10:57

UDRUŽENjE boraca ratova od 1990. godine Crne Gore poziva svoje čanstvo i sve birače koji su za Crnu Goru kao suverenu, pravnu, pravednu, ekonomski prosperitetnu i miroljubivu državu, da 2. aprila obavezno izađu na birlišta i glasaju za predsedničkog kandidata Jakova Milatovića.

БОРЦИ УЗ ЈАКОВА:Drugi april je дан патриотске битке за историјски искорак Црне Горе

V.K.

- U situaciji kada u svijet svakodnevno odlaze horor izveštaji o nasilju i stepenu srastanja policije, tužilaštva, sudstva, državnih organa i pojedinih nosilaca najviših državnih funkcija sa organizovanim kriminalom, kao i o nesavladivoj korupciji, za šta je prvenstveno odgovoran još par dana aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović koji je, kao premijer i predsednik Crne Gore, tokom višedecenijske vladavine, privatizovao, politizovao, podelio, kriminalizovao i izrabljivao Crnu Goru, moramo shvatiti težinu stanja u Crnoj Gori i intezitet pretnje njoj i njenim građanima.

Drugi krug predsedničkih izbora 2. aprila, zato nije samo dan političkog nadmetanja, već dan patriotske bitke za istorijski iskorak Crne Gore ka boljem sutra i spas njenih građana spremnih da maksimalno doprinosu što bržem i efikasnijem oporavku svoje države, navodi se u saopštenju koje he potpisao predsednik udruženja Radan Nikolić.

On ipozorava da se ova šansa "ne sme propustiti" , dok ubedljivu pobedu Jakova Milatovića, vidi u raspoloženju crnogorskih građana kao i u  snažnoj političkoj podršci stranaka koje vrše lokalnu vlast u 14. crnogorskih  opština.

- Za sebe, svoju porodicu i Crnu Goru. Srećno!, poručili su borci ratova devedesetih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati