JAKOV MILATOVIĆ IZ HERCEG NOVOG PORUČIO: Crna Gora dobija 2. aprila, a Đukanović gubi

V.V.

29. 03. 2023. u 13:57

NA predizbornoj konvenciji za Boku koja je organizovana u Herceg Novom predsednički kandidat Jakov Milatović obećao je između ostalog da ćemo 2. aprila slaviti dan zlatne slobode, baš onako kako je opisan u čuvenoj pesmi „Boka“ a onda zajedno „planirati bolju budućnost“.

ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ ПОРУЧИО: Црна Гора добија 2. априла, а Ђукановић губи

foto: Pokret Evropa sad

Osim Milatovića na konvenciji su govorili u ime Novske liste, koja je Milatovića podržala i u prvom krugu, dr Savo Marić, Miloš Konjević, Jovan Subotić i Jasmina Konjević. Obratili su se i predsednici Herceg Novog, Tivta i Kotora, Stevan Katić, Željko Komnenović i Vladimir Jokić, zatim predsednik hercegnovske SO Ivan Otović, predsednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšič i i član predsedništva Pokreta Evropa sad Filip Radulović.

Milatović je zahvalio za podršku koju je dobio u prvom izbornom krugu, a potom se osvrnuo na minule tri decenije vladavine DPS-a i Mila Đukanovića, ocenivši da su mislili da će vladati večno.

foto: Pokret Evropa sad

Predizborna konvencija Jakova Milatovića u Herceg Novom

- Verovali su da nema kraja i da će vladati kao dinastija. Ali oni nisu plemići i ovo nije njihovo privatno vlasništvo! Dok smo mi, obični građani, radili pošteno i plaćali porez, oni su taj novac raspoređivali kako im je padalo na pamet, i uglavnom u sopstvene džepove, rekao je Milatović.

Istakao je i da su u DPS-u menjali „logo, font i slogane, ali nikada nisu promenili ćud i suštinu. Umesto da evoluiraju kao partija, oni su uspeli da afirmišu sve ono najgore što imaju“.

U DPS-u nisu dorasli za promene, jedna je od Milatovićevih ocena, uz opasku da se oni menjali nisu, ali vremena i te kako jesu.

- Rođena je Novska lista i nastale su nove partije, pojavili se novi ljudi, krenuo je talas promena i zajedno sa svima koji su ovih 30 godina držali budnom ideju o boljoj Crnoj Gori 2. aprila ćemo Milu reći zbogom, a dobar dan Crnoj Gori, poručio je Milatović.

On je apostrofirao važnost svakog glasa, svih onih koji žele dobro Crnoj Gori i da već jednom vide „leđa čoveku koji je svih ovih godina pod izgovorom patriotizma radio za ličnu i porodičnu korist.“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove