JAKOV MILATOVIĆ IZ HERCEG NOVOG PORUČIO: Crna Gora dobija 2. aprila, a Đukanović gubi

V.V.

29. 03. 2023. u 13:57

NA predizbornoj konvenciji za Boku koja je organizovana u Herceg Novom predsednički kandidat Jakov Milatović obećao je između ostalog da ćemo 2. aprila slaviti dan zlatne slobode, baš onako kako je opisan u čuvenoj pesmi „Boka“ a onda zajedno „planirati bolju budućnost“.

ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ ПОРУЧИО: Црна Гора добија 2. априла, а Ђукановић губи

foto: Pokret Evropa sad

Osim Milatovića na konvenciji su govorili u ime Novske liste, koja je Milatovića podržala i u prvom krugu, dr Savo Marić, Miloš Konjević, Jovan Subotić i Jasmina Konjević. Obratili su se i predsednici Herceg Novog, Tivta i Kotora, Stevan Katić, Željko Komnenović i Vladimir Jokić, zatim predsednik hercegnovske SO Ivan Otović, predsednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšič i i član predsedništva Pokreta Evropa sad Filip Radulović.

Milatović je zahvalio za podršku koju je dobio u prvom izbornom krugu, a potom se osvrnuo na minule tri decenije vladavine DPS-a i Mila Đukanovića, ocenivši da su mislili da će vladati večno.

foto: Pokret Evropa sad

Predizborna konvencija Jakova Milatovića u Herceg Novom

- Verovali su da nema kraja i da će vladati kao dinastija. Ali oni nisu plemići i ovo nije njihovo privatno vlasništvo! Dok smo mi, obični građani, radili pošteno i plaćali porez, oni su taj novac raspoređivali kako im je padalo na pamet, i uglavnom u sopstvene džepove, rekao je Milatović.

Istakao je i da su u DPS-u menjali „logo, font i slogane, ali nikada nisu promenili ćud i suštinu. Umesto da evoluiraju kao partija, oni su uspeli da afirmišu sve ono najgore što imaju“.

U DPS-u nisu dorasli za promene, jedna je od Milatovićevih ocena, uz opasku da se oni menjali nisu, ali vremena i te kako jesu.

- Rođena je Novska lista i nastale su nove partije, pojavili se novi ljudi, krenuo je talas promena i zajedno sa svima koji su ovih 30 godina držali budnom ideju o boljoj Crnoj Gori 2. aprila ćemo Milu reći zbogom, a dobar dan Crnoj Gori, poručio je Milatović.

On je apostrofirao važnost svakog glasa, svih onih koji žele dobro Crnoj Gori i da već jednom vide „leđa čoveku koji je svih ovih godina pod izgovorom patriotizma radio za ličnu i porodičnu korist.“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PUTNICI U ČUDU GLEDALI: Šta je vozač u gradskom autubosu u Beogradu okačio iznad glave (VIDEO)