MILATOVIĆ ČOVEK JEDINSTVA I BUDUĆNOSTI: Podrška kandidatu Evropa sad od pisca Andrije Radulovića

V.K.

27. 03. 2023. u 22:47

JAKOV Milatović je istinski sin Crne Gore, koji je kao natprosečan student upravo izabrao najprestižnije zapadne univerzitetske centre za svoje usavršavanje, koji se pokazao na delu da je suštinski za evropske i civilizacijske vrednosti, ocenio je jedan od naših najprevođenijih pisaca Andrija Radulović..

МИЛАТОВИЋ ЧОВЕК ЈЕДИНСТВА И БУДУЋНОСТИ: Подршка кандидату Европа сад од писца Андрије Радуловића

Foto: Privatna arhiva

On je podsetio da je Milatović mlad i uspešan čovek, kreativan,odvažan i odlučan , "čovek jedinstva i budućnosti kojeg odlikuju sve one važne osobine posvećenosti za izgradnju boljeg društva, pravednijeg, okrenutog ka običnom čoveku koji muči svoje egzistencijalne brige jednako kao i državi koju iskreno voli i koju će dostojanstveno predstavljati i voditi".

- On je političar kojeg je iznedrio 30. avgust kada se  Crna Gora uspravila na svom putu i rekla diktaturi svoju poslednju reč. I na kraju, Milatović je čovek koji ne manifestuje osionost, podignute obrve i kažiprst, on je sasvim prirodan porodičan čovek koji se raduje napretku svog naroda i koji se ne mora kititi skupocenim časovnicima,plažama i plantažama da bi bio važan.On definitivno ima nešto važnije i vrednije, nešto što ga čini čovekom, građaninom, intelektualcem  i  budućim državnikom. Milatović  će pobediti kao čovek jedinstvenog narodnog fronta slobodnih ljudi Crne Gore - saopštio je Andrija Radulović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a