POLICIJSKA AKCIJA "SKOK" NA PODRUČJU PODGORICE I CETINJA: Uhapšeno 11 dilera droge

Марија Стевановић
Marija Stevanović

04. 03. 2023. u 22:40

SLUŽBENICI Regionalnog centra bezbednosti „Centar“ su u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici realizovali višemesečni predmet kodnog naziva „Skok“, koji je bio usmeren na suzbijanje ulične prodaje narkotika na području Podgorice i Cetinja.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА СКОК НА ПОДРУЧЈУ ПОДГОРИЦЕ И ЦЕТИЊА: Ухапшено 11 дилера дроге

Foto: Uprava policije

Po naredbama nadležnih sudija za istragu izvršeni su pretresi na sedam lokacija u Podgorici i Cetinju i lišeno j slobode 11 osoba osumnjičenih za uličnu distribuciju narkotika.

U okviru predmeta „Skok“ oduzeto je oko 240 grama marihuane, 66 grama heroina, manja količina heroina i određeni broj tableta sa liste opijata, kao i veći broj mobilnih telefona, vaga za precizno merenje i predmeta namenjenih za prepakivanje opojnih droga.

Slobode su lišeni: S.M. (43) iz Cetinja, M.D. (32) iz Cetinja, M.I. (36) iz Cetinja, S.S. (26) iz Podgorice, D.R. (37) iz Podgorice, D.V. (33) iz Podgorice, F.Lj. (27) iz Podgorice, K.O. (60) iz Podgorice, S.O. (30) iz Podgorice, M.M. (43) iz Podgorice i N.R. (24) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni su uz krivičnu prijavu privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Tokom sprovođenja ovog predmeta policija je još protiv 14 osoba iz Podgorice i Cetinja podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, saopštila je Upprava policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar