NEĆE NAM MAFIJA I STRANE AMBASADE BIRATI PREDSEDNIKA: Jovan Vučurović - Andrija Mandić je narodni kandidat

V.K.

28. 01. 2023. u 21:34

POSLANIK Demokratskog fronta i Nove srpske demokratije Jovan Vučurović oglasio se provodom predstojećih predsedničkih izbora u Crnioj Gori.

НЕЋЕ НАМ МАФИЈА И СТРАНЕ АМБАСАДЕ БИРАТИ ПРЕДСЕДНИКА: Јован Вучуровић -  Андрија Мандић је народни кандидат

Foto: D. Milovanović

On je poručio da će "jedan od lidera DF-a Andrija Mandić na predsedničkim izborima biti jedini narodni kandidat, a narod niko nije pobedio, dok će Mandić za protivnike imati kandidate mafije ili ambasada".

- Narodu je već jednom ukradena pobeda 30. avgusta od strane ambasadorskih stranaka i to mora da se promeni. Toga dana smo umesto narodne vlasti i narodne pobede, na koju smo čekali decenijama, dobili mutanta kojega su zajedno sa Krivokapićem i Abazovićem pravile pojedine ambasade - saopštio je Vučurović.

Prema njegovim rečima posle toga je Dritan Abazović, ponovo slušajući činovnike raznih ambasada, ušao u direktne dogovore s Milom Đukanovićem i DPS-om formirajući novu vladu.

- Abazović više da ne pominje borbu protiv Đukanovića i ocenjuje ko može a ko ne može da mu se suprotstavi. Sve smo videli prethodne dve godine i svima je sve jasno i poznato - saopštio je Vučurović, dodajući da narod čeka svoga predsednika, Andriju Mandića, i traži da njihov predsednik upravlja Crnom Gorom, a ne mafija i činovnici stranih ambasada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest