ĐUKANOVIĆEV KUM O UBISTVU IVA PUKANIĆA „Milo je sa Canetom skupa to naredio i platio“

Novosti online

25. 01. 2023. u 14:41

BIZNISMEN Ratko Knežević, kum ali nekada i blizak saradnik aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, izneo je žestoke optužbe na račun lidera DPS-a.

ЂУКАНОВИЋЕВ КУМ О УБИСТВУ ИВА ПУКАНИЋА „Мило је са Цанетом скупа то наредио и платио“

Foto Tanjug

Naime, Đukanović je na Tviteru, povodom Dana novinara, napisao da treba da se setimo osnovnih postulata profesije, stručnosti i odgovornosti, ispravnosti i časnosti, ponosni na više od vek i po dugu tradiciju novinarstva u Crnoj Gori.

„Sloboda novinarstva čini se potrebnijom nego ikada, jednako kao i odgovornost za izgovorenu i napisanu riječ“, napisao je Đukanović. 

Printscreen/Tviter

Međutim, većina komentara ispod objave Đukanovića bila je usmerena protiv njega. Korisnici Tvitera su ga pitali šta je sa slučajevima ubistva vlasnika Dana Duška Jovanovića, kao i slučaja na Malti i ubistva novinarke Dafne Karuana Galicije.

„Milo Đukanović je ključna osoba iz Crne Gore kojom se moja majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. Ispitivala je veze između Đukanovića, premijera Malte Džozefa Muskata i vladajuće elite u Azerbejdžanu”, rekao je Metju Karuana Galicija, istraživački novinar sa Malte i sin ubijene novinarke Dafne Karuana Galicije.

Takođe, jedan od korisnika je upitao Đukanovića ko je ubio Iva Pukanića, hrvatskog novinara koji je, baš kao i Duško Jovanović, pisao o duvanskoj mafiji. 

Usledio je odgovor biznismena Ratka Kneževića, kuma ali nekada i bliskog saradnika aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

„Milo je sa Canetom skupa to naredio i platio“, napisao je u odgovoru na pitanje Knežević.

Ipak, osim objave nije ponudio još neki konkretni dokaz za te tvrdnje. 

(Adria TV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki