MAJKA ĆERKICI GASILA CIGARETE PO TELU? Jeziv slučaj nasilja u Budvi - meštani koji poznaju porodicu napravili buru na mrežama (FOTO)

Novosti onlajn

27. 11. 2022. u 17:44

U CRNOJ Gori dogodio se stravičan slučaj porodičnog nasilja u kojem je maloletno dete zadobilo višestruke povrede po telu i glavi. Kako se sumnja, povrede mu je nanela majka M. R. M.

МАЈКА ЋЕРКИЦИ ГАСИЛА ЦИГАРЕТЕ ПО ТЕЛУ? Језив случај насиља у Будви - мештани који познају породицу направили буру на мрежама (ФОТО)

Foto Shutterstock

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima dete ima modrice po nogama, a kako se vidi na slikama, na određenim delovima tela i opekotine, piše "Blic". 

Kako se sumnja, opekotine su nastale gašenjem opušaka cigareta.

Foto: Društvene mreže

Navodno, otac dve devojčice P. M. je trenutno u Meksiku na brodu, a prema tvrdnjama S. M., bake mališana koja je i videla povrede, one su nastale dok su deca bila kod majke.

Baka devojčica je za medije navela i da je više puta prijavljivala nasilje, a da Centar za socijalni rad nije reagovao.

Takođe, roditelji su navodno razvedeni, starateljstvo je pripalo ocu, ali zbog posla, morao je da punomoćje da majci devojčica.

Foto: Društvene mreže

Po mrežama se javljaju građani koji navodno poznaju porodicu mališana i koji navode da je njihova baka uhapšena, dok su deca "vraćena u ruke monstruma".

- Poznajem njihovu baku koja je najbolja na svetu. P. M. je super otac dve prelepe devojčice. Živi sam svedok S. M. ljubavi prema njima i P. M. kao oca! Sram i stid bilo institucije u Budvi da oduzmu decu S. M. i pošalju je u zatvor a ona se brine o njima sa puno ljubavi. Deca moraju da se zaštite od majke. Gasiti cigarete deci po telu u čemu učestvuje porodica bivše supruge i vi to podržavate. P. M. dolazi u Crnu Goru i spasi svoju porodicu, majku i ćerke. Znate li koliko su lepe i ljupke te devojčice da im se ovo iživljavanje dešava - navodi B. C. koja je navela da poznaje porodicu mališana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)