SVE URAĐENO U PRIVATNOJ REŽIJI DVOJICE MINISTARA: Žitelji Morinja očekuju da im se neko iz državnog vrha javno izvini za bruku!

V.K.

18. 10. 2022. u 11:55

SRAMNA ploča u Morinju postavljena povodom "velikosrpske agresije" od strane crnogorskih ministara Ranka Krivokapića i Raška Konjevića biće uklonjena jer se na zidovima bivše vojne kasarne našla ilegalno i protiv zakona.

СВЕ УРАЂЕНО У ПРИВАТНОЈ РЕЖИЈИ ДВОЈИЦЕ МИНИСТАРА: Житељи Мориња очекују да им се неко из државног врха јавно извини за бруку!

Foto: Vlada CG

Pokušavajući da spreče taj skandalozni događaj, meštani Morinja maltretirani su i pritiskani da odustanu od blokade puta i postavljanja ploče, iako se odmah znalo da je to čin koji je urađen u privatnoj režiji dvojice ministara.
 
Meštani Morinja u saopštenju navode da ih sada, kada je svima sve jasno, interesuje ko će platiti sve troškove koji su prethodili postavljanju ploče, a i one ništa manje, koji su usledili nakon toga. 
 
- Svedoci smo da je vojska danima pripremala i sređivala bivšu kasarnu i prostor oko nje - izrada ploče, dolazak ministara, njihovog obezbeđenja, gostiju, angažovanje vojnih i policijskih starešina, kordona policije koji su obezbeđivali ovaj sramni skup i na kraju svečani ručak u poznatom restoranu u Morinju. Nadamo se da će te troškove koji se računaju u više desetina hiljada evra platiti ministri, inače organizatori ove bruke. Iz svojih džepova, naravno. Kada se to naplati meštani Morinja očekuju da im se neko iz državnog vrha javno izvini i ujedno im se zahvali za hrabri čin kojim su pokazali da su neke vrednosti, koje su nažalost sve ređe, još na snazi i da još uvek ima ljudi koji će i državi pokazati kako se treba boriti za pravo i pravdu - navodi se u saopštenju žitelja mesne zajednice Morinj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave