HVALILA SE "DIVLJANJEM"? Sofija Bulatović uhapšena, sumnja se da je vozila 185 kilometara na sat

S. Đ.

18. 10. 2022. u 07:00

PODGORIČANKA Sofija Bulatović, za koju se sumnja da je član kriminalnog klana braće Drešaj i bliska prijateljica Rada Miloševića, nedavno smenjenog direktora Uprave poreza i carina, uhapšena je zbog sumnje da je auto-putem vozila 185 kiolmetara na sat, na delu gde je ograničenje 100 km/h.

ХВАЛИЛА СЕ ДИВЉАЊЕМ? Софија Булатовић ухапшена, сумња се да је возила 185 километара на сат

Foto privatna arhiva

Ona je bahaćenje po auto-putu snimala i objavila na društvenim mrežama. "Uvidom u video-nadzor došlo se do identiteta ženske osobe, S. B. (30), koja je upravljala vozilom. S. B. je lišena slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i biće privedena nadležnom sudiji za prekršaje", saopšteno je iz policije.

Podsetimo, krajem avgusta u medijima se pojavila fotografija tada direktora Radeta Miloševića sa Bulatovićevom, čije ime se navodno pominje u SOCTA dokumentu.

Foto privatna arhiva

Ubrzo nakon toga, oglasio se Milošević koji tvrdi da je reč o pokušaju njegove diskreditacije.  Fotografiju je tada komentarisao i premijer Abazović koji je potvrdio njenu autentičnost i rekao da je jedino opravdanje da Milošević nije znao pored koga sedi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)