HIT SNIMAK IZ PODGORICE: Pogledajte kako su napadači "otrčkarali" nakon što su bacili bombe na kuću policajca (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2022. u 16:36

TOKOM istrage o bacanju ručnih bombi na kuću policajca Mervana Eća u podgoričkom naselju Konik, policija je pregledala kamere sa video nadzora sa obližnjih kuća.

ХИТ СНИМАК ИЗ ПОДГОРИЦЕ: Погледајте како су нападачи отрчкарали након што су бацили бомбе на кућу полицајца (ВИДЕО)

Printscreen

Na snimcima koje je objavio portal CdM vidi se kako napadači prilaze kući, a nakon što su bacili eksplozivne naprave beže sa lica mesta.

Ono što je svima zapalo za oko, je "žustro" bežanje napadača, koji izgledaju kao da džogiraju, a ne kao da beže sa lica mesta, gde su upravo bacili dve bombe u dvorište porodične kuće policajca Eća Mervana .

 Policija je identifikovala dvojicu osumnjičenih Fadila Koljenovića i R. A.

- Koljenović je prilikom hapšenja u naselju Konik otvorio vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrebili vatreno oružje, usled čega je Koljenović teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore radi pružanja medicinske pomoći. Od zadobijenih povreda preminuo je - saopštila je Uprava policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (1)

NIKADA NIJE VIDEO ŽENU: Živeo je preko 80 leta, a život posvetio veri i Atosu - mislili da je Srbin