POKUŠAJ PLJAČKE BOGOMOLJE: Na meti maloletnika džamija u Ulcinju

B. Dabić

23. 08. 2022. u 00:57

NIJE prvi put da je na meti lopova bogomolja. Mladić u Ulcinju pokušao je opljačkati glavnu džamiju najjužnijeg crnogorskog primorskog grada i iz sefa otuđiti novac, a nakon što je policija rasvetlila slučaj, protiv njega je podneta krivična prijava.

ПОКУШАЈ ПЉАЧКЕ БОГОМОЉЕ: На мети малолетника џамија у Улцињу

Foto: B. Dabić

Policiji su trebale nepune dve sedmice da sklopi kockice ko je oštetio sef džamije i pokušao ukrasti novac.

Krivičnu prijavu su podneli protiv maloletnika E. B. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.

- Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Ulcinj su podneli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju protiv E. B. (17) koji se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju. Naime, osumnjičeni je 6. avgusta oko 10.00 časova, sa još jednim maloletnim licem ušao u unutrašnjost džamije Vrh pazara u Ulcinju, odakle je pomoću podesnog sredstva koje je pronašao u ovom objektu, kao i fizičke snage, pokušao otvoriti sef sa novcem, i tom prilikom je delimično oštetio sef. Nakon toga ovo lice se u društvu pomenutog drugog lica udaljilo sa lica mesta - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

„NE ČUJEM TE OD MIG-OVA“: Milan Knežević brutalno odgovorio poslaniku DPS, na njegovo tužakanje Briselu (FOTO)