STRUČNA PODRŠKA PORODICAMA ŽRTAVA: Prestonica Cetinje donela odluku nakon tragedije u ovom mestu

M. S.

15. 08. 2022. u 17:01

JAVNA zdravstvena ustanova Dom zdravlja Cetinje u saradnji sa Prestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja Crne Gore organizuje psihološko – psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta ove godine.

СТРУЧНА ПОДРШКА ПОРОДИЦАМА ЖРТАВА: Престоница Цетиње донела одлуку након трагедије у овом месту

Foto: Prestonica Cetinje

Podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje, saopšteno je iz Prestonice Cetinje, nakon nečuvene tragedije u ovom mestu.

Stručni tim koji je zadužen za pružanje psihološko – psihijatrijske podrške sačinjavaju dr Ana Đuranović specijalista psihijatar, dr Aleksandra Ražnatović specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra LJiljana Kapisoda.

Iz Prestonice Cetinje kažu da se terimini za stručnu podršku zakazuju bez uputa izabranog lekara pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 7-14 časova, a pored zakazanog termina jedinica za mentalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 7-14 časova.

- Porodice nastradalih pretrpele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuženu stručnu podršku - kažu iz Prestonice Cetinje.

BONUS VIDEO - DECU DOVEZLI BUGARSKIM SANITETIMA: Sedmoro povređenih putuje ka Tiršovoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

(SNIMCI SA LICA MESTA) Avion PROMAŠIO pistu, pravo u jezero - zatvoren aerodrom