"ZASTAVA POSTAVLJENA RADI PROVOKACIJE" Advokat Kavarić reagovao povodom jučerašnjeg događaja kod Cetinjskog manastira

V.K.

07. 08. 2022. u 09:46

ADVOKAT Dalibor Kavarić reagovao je na navode iz policijske krivične prijave povodom događaja koji su se juče desili kod Cetinjskog manastria, ističući da su netačni navodi iz prijave da je monahinja bacila državnu zastavu Crne Gore.

ЗАСТАВА ПОСТАВЉЕНА РАДИ ПРОВОКАЦИЈЕ Адвокат Каварић реаговао поводом јучерашњег догађаја код Цетињског манастира

Foto IN4S

- Osvedočeni gubitnici i mrzitelji crkve su u svojoj flustraciji objavili snimak pod naslovom 'monahinja bacila zastavu Crne Gore postavljenu na ogradu Cetinjskog manastira'. Međutim, da se radi o bezočnoj laži utvrđuje se tako što kada pregledate snimak vidite da niko živi ne može videti ni potvrditi da je monahinja 'bacila zastavu', (a naravno i nesporno je skinula sa ograde, jer je tu postavljena isključivo kao provokacija a ne iz ljubavi prema Crnoj Gori). Koga interesuje istina neka samo pogleda ovaj snimak - rekao je Kavarić.

Foto: Privatna arhiva

Što je najgore, kaže on, očigledno ni policija ni tužilac nisu pogledali snimak nego su podlegli pritisku nekoliko ostrašćenih i flustiranih gubitnika i ekspresno priveli i procesuirali monahinju u sedamdesetim godinima pri čemu iz državnog tužilaštva nikada nisu postupili po desetinama krivičnih prijava za izazivanje verske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, na destine monstruoznih i mrziteljskih tekstova pojedinih medija, izrečenih na račun mitropolita Amfilohija, Joanikija, crkve, sveštenstva....

- Nego, na Cetinju, u kome sud oslobađa Veljovića na osnovu jasnog snimka, sigurno treba osuditi i proterati jednu babu, na osnovu snimka, na kome ne postoji ono, za šta se ona optužuje i za šta je prijavljena i privedena u roku od nekoliko minuta - saopštio je Kavarić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte: Trenutak nakon sto je potpisan Temeljni ugovor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!