ZBOG sumnje da je pretio mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, pripadnici policije iz Mojkovca uhapsili su R. R. (58).

Vesna

02.08.2022. 15:26

Najvece iznenadjenje bivse Juge su Crnogorci. Mozda su i ranije bili takvi ali nismo primetili. Srbija je nasa, tu su zarili i palili, pogotovu u politici i pravosudju , ali Crna Gora je njihova. Treba im uskratiti skolovanje besplatno u Srbiji i donekle ograniciti u delovanju.Dobro je sto smo se od njih odvojili i zaista nam netrebaju.Oni su veliko zlo

Ahtung

03.08.2022. 10:20

@Vesna - I mene žestoko nerviraju, mnogi od njih, a posebno oni sa oportunističkim titovsko-drljećevskim stavovima, ali ne treba preterivati. Mogo bih reći još "tonu" loših stvari o cenogorskom mentalitetu, ali i isto toliko dobrih. Na njima je da se izbore sa tim demonima, kao što je na hercegovcima, bosancima, šumadincima, južnom prugom, makedoncima... posao da se bore svako sa svojim. Ko sa lakoćom gazi po sopstvenom poreklu i istoriji, taj još lakše gazi po sebi, a zamislite, koliko tek onda lako gazi po drugima.