PLANIRAO LIKVIDACIJE "KAVČANA": U Podgorici potvrđena optužnica protiv Jovana Vukotića

Novosti online

28. 07. 2022. u 19:21

VIŠI sud u Podgorici potvrdio je optužnicu protiv navodnog vođe "škaljarskog klana" Jovana Vukotića, kojom mu se na teret stavlja da je sa Jankom Vukadinovićem formirao kriminalnu organizaciju radi planiranja likvidacije pripadnika i vođa "kavačkog klana" Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera.

ПЛАНИРАО ЛИКВИДАЦИЈЕ КАВЧАНА: У Подгорици потврђена оптужница против Јована Вукотића

Foto: Arhiv VN

Kako je ranije saopšteno iz Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, sumnja se da je za njihova ubistva nuđeno oko 4.000.000 evra.

Prema navodima optužnice, Vukotić je određivao koje osobe treba ubiti, davao upustva i naredbe o vremenu, mestu i načinu likvidacija, obezbeđivao kriptovane telefone, novac, oružje i ekspolozivne naprave koji su trebali biti korišćeni u pripremama ubistava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)