MLADIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA U POKUŠAJU: Lisice na ruke nakon mesec dana potrage

B.Dabić

07. 07. 2022. u 15:35

DVADESETROGODIŠNJI A.D. iz Rožaja uhapšen je u ulcinjskom naselju Donji Štoj zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

МЛАДИЋ УХАПШЕН ЗБОГ УБИСТВА У ПОКУШАЈУ: Лисице на руке након месец дана потраге

Foto: Uprava policije

Za njim je bila raspisana lokalna potraga zbog sumnje da je 10. juna izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu A.B. sa Kosova i Metohije. NJemu se na teret stavlja i krivično delo nasilničko ponašanje koje je izvršio dan ranije na štetu B.Z. 

- Sumnja se da se A.D. 10. juna oko 19.00 časova, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički sukobio sa oštećenim A.B. kojom prilikom mu je upotrebom noža naneo povrede u predelu grudnog koša. A.B. je tada zadobio teške povede opasne po život. Nakon počinjenog dela on i maloletni J.L. (16) su se udaljili sa lica mesta. Sumnja se da je A.D., 9. juna, dok je bio u društvu sa maloletnim J.L. i nekoliko lica srednje starosne dobi, fizički napao oštećenog B.Z. zadajući mu više udarada po glavi i telu. A.D. i J.L. su oštećenom zadavali udarce dok nije izgubio svest - saopštili su iz Uprave policije.  

Podsećamo da je J.L. u prethodnom periodu procesuiran zbog dva krivična dela, ugrožavanje sigurnosti opasnim oruđem pri tuči i svađi i nasilničko ponašanje. 

BONUS VIDEO: 

DVOSTRUKO UBISTVO U ZMAJEVU: Brat i sestra pronađeni mrtvi u porodičnoj kući

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BEKIM SE VIĐAO SA MUŠKARCIMA: Branka tek posle smrti saznala - ovo nikada neće moći da preboli