HAPŠENJA U BIJELOM POLJU: Policija zaplenila drogu

M. S.

07. 06. 2022. u 14:51

POLICIJA je u Bijelom Polju, preduzimajući aktivnosti u cilju sprečavanja ulične prodaje narkotika, u tri odvojene akcije zaplenila 21 pvc pakovanja marihuane i manju količinu kokaina.

ХАПШЕЊА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Полиција запленила дрогу

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, uhapšen je S.T. (21) iz Bijelog Polja. Kod njega je policija pronašla pvc pakovanja sa marihuanom. Po nalogu sudije za istragu izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i tom prilikom je pronađeno još 17 pvc pakovanja sa sadržajem marihuane. On je lišen slobode.

Krivičnu prijava je zaradio i Bjelopoljac A.B. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga. Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 5. juna do 24. juna 2021. godine u više navrata davao na uživanje opojnu drogu marihuanu maloletnoj osobi.

Policija traga za A.Ć. (31) iz Berana zbog sumnje da je počinio krivčno delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga Sumnja se da je ovo lice prodalo marihuanu licima D.D. i S.M.

Policija je kontrolom vozila kojim je upravljao D.D., u kojem se kao suvozač nalazio S.M., pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem marihuane težine oko 20 grama. Protiv ovih lica je podneta prekršajna prijavazbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Prekršajnu prijavu policija je podnela protiv M.J. (33) iz Bijelog Polja zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Njega je policija kontrolisala u saobraćaju, a izvršenim pregledom lica pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)