MOTOCIKLISTA PRELETO PREKO HAUBE AUTOMOBILA: Teška saobraćajna nesreća u centru Bara

B. Dabić

11. 05. 2022. u 14:43

BARANIN Luka Knežević povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na raskrsnici ulica Vladimira Rolovića i Maršala Tita, na jednoj od crnih saobraćajnih tačaka u centru grada.

МОТОЦИКЛИСТА ПРЕЛЕТО ПРЕКО ХАУБЕ АУТОМОБИЛА: Тешка саобраћајна несрећа у центру Бара

Foto: B. Dabić

U sudaru putničkog vozila i motocikla danas oko 12.50 ispred Centra bezbednosti Bar povređen je motociklista. Mladić se kretao Ulicom Vladimira Rolovića ka trgu, a putničko vozilo, kojim je upravljala M. Đurović, Ulicom maršala Tita. Prema rečima očevidaca, nakon sudara motociklista je preleteo preko haube automobila.  

Foto: B. Dabić

- Mladić je zadobio prelom noge. Nije životno ugrožen, a zbog prirode povreda prebačen je iz Opšte bolnice Bar u Klinički centar Crne Gore - kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar, tužilac Radovan Đurišić.

Istraga će utvrditi okolnosti pod kojim se dogodila saobraćajna nezgoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)