NOVI ministar spoljnih poslova Crne Gore Ranko Krivokapić u prvom javnom nastupu je podsetio na svoje ne baš blistave trenutke u karijeri, tokom koje je najviše vremena „trošio“ na napade na Srbiju, SPC i srpski narod u celini.

buki

14.05.2022. 21:37

@CT - Naravno da nam ne smeta, nego ta istina je ostala nedorečena. Nastavak - Ono što je Rusiji Ukrajina, to je Srbiji Crna Gora, a dobro znamo da je Zapad od Ukrajine napravio anti Rusiju, kao što isti ti od Crne Gore prave anti Srbiju. Ne dozvoljavaju vam čak ni da izvršite popis, kako se ne bi video broj Srba u CG i sve čine da se crnogorski Srbi pod pritiskom pretvore u bilo šta drugo, samo da ne budu Srbi.

JOLE TAMNAVAC

08.05.2022. 17:49

Krivokapic iako je sve beneficije u komunizmu stekao u beogradu gde je svaki dan na faxu recitovao druze tito mi ti se kunemo on kao crnogorac u crnoj gori (srbskom primorju) moze da izrazava netrpeljivost prema srbima i srbiji u kojoj narod kaze hrani kuce da te ujede to nista nije novo ima takvih u njihovom voljenom titogradu dovoljno.Cudi da on kao junacina crnogorac ode u ambasadu ukraine da im nudi podrsku,sto nije zasuko brcine i poso u kiev da to ucini na lice mesta kao sto to rade hrabre evropske i nemacke politicarke koje cak i front obilaze.Nazalost dok srbi neshvate da je primorje njihovo i neotudjivo i da nikakva mesavina arnauta i odbeglih rimskih robova koje mlecani nazvase mio negrino,moj te negrino prekrstise u montenegro nemoze i nesme da drzi jaram na glavi 90% srbskog zivlja.Srbi da se saberu i stave prst na celo.....