"CETINJE NIJE PRESTONICA ZBOG ŠANERA VEĆ ZBOG PETROVIĆA": DF neće prisustvovati sutrašnjoj sednici Skupštine Crne Gore

Novosti onlajn

27. 04. 2022. u 15:32

POSLANIČKI klub Demokratskog fronta neće prisustvovati sutrašnjoj sednici Skupštine Crne Gore jer je ona sazvana na nelegalan i nelegitiman način.

ЦЕТИЊЕ НИЈЕ ПРЕСТОНИЦА ЗБОГ ШАНЕРА ВЕЋ ЗБОГ ПЕТРОВИЋА: ДФ неће присуствовати сутрашњој седници Скупштине Црне Горе

foto: V.K.

To je na konferenciji za novinare kazao poslanik Slaven Radunović.

- Ona je sazvana na nelegitiman način. Pored te činjenice na njoj će se izabrati Vlada koja predstavlja prekrajanje izborne volje od 30. avgusta i to su činjenice koje su svima poznate - kazao je Radunović.

„Cetinje nije Prestonica zbog šanera i narkodilera već zbog Petrovića“

Kako je dodao još jedan događaj zbog kojeg neće prisustvovati sednici na Cetinju je nemili događaj kamenovanja autobus.

slaven Radunović, Foto Arhiva

- Nije to ni prvi ni poslednji put da se dešava na Cetinju. Prvi put je da su sve političke organizacije koje participiraju u vlasti u tom gradu našli način da opravdaju taj fašištički čin - rekao je Radunović na konferenciji za medije.

- Još je jedan razlog zbog kojeg nećemo službeno ići na Cetinje i ko zna kad ćemo, a to je zbog kamenovanja dece - kazao je Radunović.

Rekao je da su neke partije našle način da opravdaju takav fašistički čin.

Kazao je da pesme o Kosovu, Obiliću i Petrovićima nisu razlog kamenovanja, posebno ne na Cetinju.

Foto Arhiva

- Cetinje nije Prestonica zbog šanera i narkodilera već zbog Petrovića. Nećemo učestvovati na bilo kakvim sednicama dok ne osude napad na decu. Ako ovo nastavi ovako da se dešava, preispitaćemo odluku o dofinansiranju Cetinja posebno. Ako je ovo slika Cetinja, onda Cetinje ne zaslužuje da bude finansirano od strane svih ostalih građana Crne Gore. Zašto? Da nam biju decu? To nećemo moći da trpimo. Nadam se i da će ova nelegalna vlast osuditi ove činove. Ova količina mržnje i diskriminacija prema svojim sugrađanima, je nestvarna. Ovo nije bilo ni 90ih - kazao je Radunović.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

KRŠTENjE ČUVA DUŠU ZA VEČNOST: Sveta tajna na jezeru Krupac kod Nikšića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VAŽIO JE ZA GOSPODARA CRNE GORE: Pamtiće se njegove reči sa Giškine sahrane - Ko je bio Brano Mićunović? (FOTO/VIDEO)