POSLANICA DF JELENA BOŽOVIĆ O MEDENICI: Gotovo dvije decenije poziciju najvažnijih pravosudnih funkcija koristila je za lično bogaćenje

Novosti onlajn

18. 04. 2022. u 22:07

POSLANICA Demokratskog fronta u Skupštini Jelena Božović poručila je da hapšenje Vesne Medenice zvuči dobro ali da ovo nije ni početak već da će tužilaštvo imati mnogo posla ako bude dobro obavljalo svoj posao.

ПОСЛАНИЦА ДФ ЈЕЛЕНА БОЖОВИЋ О МЕДЕНИЦИ: Готово двије деценије позицију најважнијих правосудних функција користила је за лично богаћење

Foto: DF

- Uhapšena Vesna Medenica noć je provela u betonjerci. Za početak dobro zvuči. Sumnjiči se za stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj. Gotovo dve decenije poziciju najvažnijih pravosudnih funkcija koristila je za lično bogaćenje i prikrivanje kriminalnih radnji za račun kriminalaca i kriminalčića, među kojima je i njen sin, i naravno na prvom mestu šef narko kartela Milo Đukanović - istakla je Božović.

Ona je kazala da zvuči poražavajuće za svakog ko je iole želeo da veruje u pravdu u ovoj državi, ali samo bez iznenađenja.

- Podsetiću da je to bio i ostao jedan od političkih ciljeva Demokratskom fronta i jedan od onih ciljeva zbog kojih je bila neophodna smena režima ogrezlog u kriminalu i korupciji - ocijenila je Božović.

- Iznenađujuće je samo to što ova hobotnica još uvek nije dobro ni načeta, još niko nije osuđen, a ako tužilaštvo bude radilo onako kako se očekuje imaće mnogo posla, a iznenađenjima neće biti kraja - zaključila je Božović.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

VESNA MEDENICA STIGLA U SDT: Bivša predsednica Vrhovnog suda stigla na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri