DRŽAVA PRODATA MAFIJI! Medojević o hapšenju Vesne Medenice: "Bila 20 godina čelnica tužilaštva, sad se hapsi kao jedan od šefova mafije!"

M.S.

18. 04. 2022. u 11:21

IAKO bezbednosne službe imaju saznanja da su pripadnici narko-kartela naručivali i realizovali likvidacije nelojalnih članova i konkurenata, nikada ni protiv jednog od vođa i članova nije podignuta nikakva optužnica!

ДРЖАВА ПРОДАТА МАФИЈИ! Медојевић о хапшењу Весне Меденице: Била 20 година челница тужилаштва, сад се хапси као један од шефова мафије!

Nebojša Medojević, Foto arhiva Novosti

Ti narko-bosovi su mirno i bez ikakvih problema živeli i obavljali svoje aktivnosti, kupovali preduzeća, nekretnine, otvarali hotele i družili se s visokim funkcionerima Demokratske partije socijalista (DPS), Vlade, policije i ANB-a, tužiocima, sudijama. 

Oni su aktivno učestvovali u izbornim kampanjama DPS-a, kao finansijeri i direktni aktivisti, koji su pretnjama i ucenama, i širenjem straha kod osiromašenog naroda, obezbeđivali čuvene izborne pobede.

Odavno je poznata činjenica da su ti narko-bosovi na poternicama najmoćnijih bezbednosnih službi najsigurniji bili u Crnoj Gori i da su aktivno učestvovali u kampanjama DPS-a. To je neosporan dokaz da je ovaj režim srastao sa organizovanim kriminalom i da sada predstavljaju jedan politički, društveni kriminalni organizam.

Država Crna Gora je prodata mafiji

Ovo tvrdi lider PzP i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević, koji tvrdi da je Crna Gora jedina država u Evropi u kojoj vlada mafija, i na EU i SAD je odgovornost za nastavak političke podrške ovoj vlasti.

Prema rečima Medojevića, balkanska konfederacija organizovanog kriminala ima sve snažniji uticaj na politički, privredni, bankarski, bezbednosni, pravosudni sistem, medije, sport, kulturu u Srbiji, BiH, Kosovu, Makedoniji, Hrvatskoj i Sloveniji i da je krajnje vreme da političari iz zemalja EU i SAD ozbiljnije pročitaju izveštaje njihovih bezbednosnih agencija o, kako je kazao, mogućim katastrofalnim posledicama ignorisanja moći i razvoja te organizacije po bezbednost regiona.

- Vesna Medenica je bila 20 godina čelnica tužilaštva i pravosuđa koje je dobijalo pozitivne ocene i čestitke EU i SAD, a sad se hapsi kao jedan od šefova narko i duvanske mafije. Formiranje kokainske Vlade koju će kontrolisati bosovi narko i duvanske mafije je opasna greška i međunarodna zajednica će morati preuzeti deo odgovornosti za posledice.

Foto: Printskrin/ Sky - Vijesti

Ovakva i slična selektivna hapšenja će se dešavati kao posledice obračuna između  političko-kriminalnih klanova unutar DPS-a, a ne kao deo osmišljene strategije i jasne političke volje da se država otrgne iz smrtonosnog zagrljaja mafije. Sve dok DPS ima politički uticaj na vršenje vlasti, štitiće mafiju i opstruisati svaku borbu protiv nje.

Zato DPS treba zabraniti kao političko krilo mafije, sve funkcionere koji su bilo involvirani u kriminal i korupciju treba uhapsiti, i opljačkanu imovinu vratiti državi, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri