SRĐA JOVANOVIĆ OSUMNJIČEN ZA NAMEŠTANJE DOKAZA: Uhapšen osnovni državni tužilac iz Kotora zbog zloupotrebe službenog položaja

S. Đ.

14. 04. 2022. u 07:30

OSNOVNI državni tužilac iz Kotora Srđa Jovanović uhapšen je po nalogu specijalnog tužioca Miloša Šoškića, zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

СРЂА ЈОВАНОВИЋ ОСУМЊИЧЕН ЗА НАМЕШТАЊЕ ДОКАЗА: Ухапшен основни државни тужилац из Котора због злоупотребе службеног положаја

Foto Privatna arhiva

Prema pouzdanim saznanjima "Novosti", tužilac Jovanović se sumnjiči da je u jednom istražnom postupku kojim rukovodi, nameštao dokaze. Reč je saznajemo o slučaju od pre mesec u kojem se otac i sin sumnjiče za tuču, odnosno da su naneli povrede jednom stranom državljaninu.

Hapšenje tužioca Jovanovića, potvrđeno je i iz vrhovnog državnog tužilaštva.

Postupajući specijalni tužilac Miloš Šoškić, nakon saslušanja, doneo je rešenje o zadržavanju S. J. do 72 sata. Po nalogu vršiteljke dužnosti Vrhovne državne tužiteljke Maje Jovanović istovremeno je formirana Komisija koja je zadužena da obavi kontrolu svih predmeta kojima je bio zadužen državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja