POLICIJSKE AKCIJE U BERANAMA: Zaplenjeno oružje, muškarac vozio drogiran

M. S.

08. 04. 2022. u 15:28

POLICIJA je u Beranama u dve odvojene aktivnosti pronašla oružje u ilegalnom posedu, zbog čega će dve osobe krivično odgovarati.

ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ У БЕРАНАМА: Заплењено оружје, мушкарац возио дрогиран

Foto: M.S.

U mestu Budimlja policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao D. C. (39) iz Berana, koji se tom prilikom oglušio na radnje službenika policije i pokušao da se da u bekstvo. On je uhapšen, a kod njega je pronađen pištolj marke CZ M57.       

- Izvršeno je testiranje na prisustvo psihoaktivnih suspstanci i tom prilikom je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom heroina. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji je naložio da se protiv D. C. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osim toga, protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - saopštila je policija, koja je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi R. B. (36), kada je pronađena puška – karabin sa pet komada municije. 

Policija saopštava da je protiv R. B. po nalogu državnog tužioca podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a