UČITELJICA VIŠNJIĆ PONOVO U UČIONICI: Grupa roditelja najvljuje protest

B. Dabić

22. 03. 2022. u 18:28

UČITELjICA Rada Višnjić koja je dobila otkaz pre 16 meseci, a pravosnažnom presudom suda vraćena na posao, počela je da radi u OŠ “Jugoslavija”.

УЧИТЕЉИЦА ВИШЊИЋ ПОНОВО У УЧИОНИЦИ: Група родитеља највљује протест

Foto in4s.net

Međutim, grupa nezadovoljnih roditelja, najavljuje proteste.

Sud je, nakon pravosnažne međupresude naložio Upravi škole da Višnjićevu vrati na radno mesto u OŠ “Jugoslavija”, a otkaz je dobila nakon što je deci preko viber grupe uputila poziv za moleban u Saborni hram Svetog Jovana Vladimira. Uprava OŠ “Jugoslavija” je postupila po odluci suda i Višnjićevu vratila na posao.

Grupe roditelja dece iz odeljenja V/3 OŠ “Jugoslavija” u Baru nezadovoljni su zbog toga što je njihovoj deci naprasno promenjena dosadašnja učiteljica i na njeno mesto postavljena Rada Višnjić.

Grupa roditelja poziva sve ostale roditelje, bez obzira na uzrast dece i na to da li pohađaju ovu školu ili će tek da krenu u školu, da mirnim protestom iskažu protivljenje tome da se osobe sklone manipulicaji i zloupotrebi dece rade u školi i tako negativno deluju na ko zna koliko generacija, naveli su u saopštenju koje su danas dostavili medijima.

BONUS VIDEO - NAŠA SVETINjA, MANASTIR VISOKI DEČANI: Od Svetog Save do granata i zaštite KFOR-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!