"ĐUKANOVIĆ JE OBIČNA AGENTURA NATO-a!" Vučurović: "Setimo se šta je uradio kao član Vrhovnog saveta odbrane"

V. KADIĆ

03. 03. 2022. u 13:10

POSLANIK Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je za "Novosti" da se predsednik Crne Gore Milo Đukanović povodom najave slanja 120 vojnika na granice Ukrajine, ponovo nalazi u svojoj prirodnoj fazi "sluge zapadnih centara moći, kada naokolo nudi svoje usluge ne bi li se predstavio kao navodni faktor."

ЂУКАНОВИЋ ЈЕ ОБИЧНА АГЕНТУРА НАТО-а! Вучуровић: Сетимо се шта је урадио као члан Врховног савета одбране

Foto Novosti

- On u suštini i jeste obična agentura nekih država NATO, iako se ovde pokušavao prodati kao otac nacije, busao u grudi junačke i izigravao neku opasnost. Ovo je ta faza kada je spreman ponovo da izda i narod i državu da bi se dokazao nekim adresama i tada je najopasniji za Crnu Goru. Kao sto je protivno volji naroda uveo Crnu Goru u NATO, tako je očigledno spreman da bez razmišljanja, nezakonito i neustavno pokuša da pošalje pripadnike Vojske Crne Gore na razna ratišta pa i u Ukrajinu. Srećom, Strahinja Bulajić je svojim časnim i patriotskim potezom zaustavio da Crna Gora ponovo bude ponižena od strane predsednika CG i vlade - ističe Vučurović podsetivši da se bliži godišnjica NATO agresije na SRJ.

Foto: V. K.

- Valja se podsetiti sramne uloge koju je odigrao Milo Đukanović i koalicija koju je predvodio. Tada je, kao član Vrhovnog saveta odbrane, išao na noge onima koji su ubijali i rušili SRJ, sto je potez koji se ne pamti u Crnoj Gori koja je bila simbol junaštva i viteštva. Sve je ovo produkt činjenice sto se u Crnoj Gori nije desila demontaža bivšeg režima, pa umesto da odgovara za pljačku i uništavanje Crne Gore Đukanović se ponovo predstavlja kao neki faktor. DF neće dozvoliti da DPS i Milo Đukanović budu bilo kakav faktor u Crnoj Gori, oni moraju da budu kažnjeni za sve sto su uradili ovoj zemlji i njenim građanima - zaključio je Jovan Vučurović.

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima