DRITAN MANDATAR NOVE VLADE? Abazović se sinoć sastao sa Milom Đukanovićem

Tanjug

11. 02. 2022. u 09:07

PREDSEDNIK Građanskog pokreta URA Dritan Abazović sastao se sinoć sa predsednikom Demokratske partije socijalista (DPS) i predsednikom države Milom Đukanovićem, piše podgorička Pobjeda pozivajući se na svoja saznanja.

ДРИТАН МАНДАТАР НОВЕ ВЛАДЕ? Абазовић се синоћ састао са Милом Ђукановићем

Foto: EPA/Boris Pejović

Sastanak je, kažu, završen kasno sinoć.

Podgorički mediji pišu da je gotovo izvesno da će Abazović biti mandatar nove vlade.

Abazović je juče rekao da smatra da postoji ozbiljna većina koja bi formirala manjinsku vladu.

Iako su mediji spekulisali da bi Đukanović mogao već danas da predloži mandatara, sudeći prema izjavama jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića, posle jučerašnjih konsultacija sa predstavnicima GP URA o formiranju većine za izbor nove vlade, tek naredne sedmice sledi razgovor šefa države sa predstavnicima političkih stranaka subjekata.

BONUS VIDEO: 

DRITAN UOČI SEDNICE: Mora se što pre izaći iz krize

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)