NA SEČIVU VIDLJIVI TRAGOVI KRVI: Pronađen nož kojim je ubijen otac petoro dece iz Berana

M. S.

29. 12. 2021. u 14:40

MEŠTANI prigradskog naselja Budimlja, nadomak Berana, u sredu su uspeli da pronađu nož kojim je Davor Sujković (33) iz Berana ubio sugrađanina Njegoša Milanovića (40), oca petoro dece.

НА СЕЧИВУ ВИДЉИВИ ТРАГОВИ КРВИ: Пронађен нож којим је убијен отац петоро деце из Берана

Njegoš sa suprugom i decom, Foto Privatna arhiva M. S.

- Nož je bio sakriven na stovarištu gde je radio Sujković. Bili su vidljivi tragovi krvi. O pronalaženju noža odmah smo obavestili policiju - kažu komšije ubijenog Milanovića, oca petoro dece.

Do nečuvene tragedije došlo je 15. decembra u kafani "Gradac", kada je Sujković sa tri udarca nožem usmrtio Milanovića, posle čega se udaljio, ali je ubrzo uhapšen.

Njegoš Milanović, Foto Privatna arhiva M. S.

Postupajući po zahtevu višeg državnog tužioca, nakon saslušanja sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković odredio je pritvor do 30 dana Davoru Sujkoviću (33), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo ubistva.

Prema navodima naredbe za sprovođenje istrage, uz zahtev za određivanje pritvora, Sujković je Milanoviću naneo teške povrede nožem, od kojih je ubrzo preminuo. Prema obdukcionom nalazu, povrede kod nesrećnog čoveka nanesene su u predelu grudi, leve slabine i levog kuka.

BONUS VIDEO: OPSADNO STANjE U NOVOM PAZARU - Policija blokirala grad posle pucnjave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna