GENERALNI sekretarijat Vlade Crne Gore dostavio je predsedniku Nacionalnog saveta za borbu protiv korupcije na visokom nivou podatke o letovima državnog aviona od kraja novembra 2018. do 23. septembra 2021. godine.

Šator

03.11.2021. 08:56

Ајме, како је тешко погодити што ли је ишао на Језеро! Па да припреми терен и да се придружи екипи криминалаца који одвајкада када заврше злочиначку каријеру, однесу отете паре од свог народа на језеро и тамо глуме фину господу. Треба увести реципроцитет и понудити западним криминалцима, ако донесу паре и понашају се даље у складу са законом, заштиту и смјештај и могућност куповине некретнина и амнестију без обзира шта су на Западу радили.Што горе су радили и више украдених пара донесу, то бољи статус. И строга контрола даљег понашања, ако хоће опет криминал, екстрадикција. Нека краду на западу, као што они се веселе када се краде овдје код нас.

ISA COJEK DA OBIDJE ZIRAT

03.11.2021. 10:52

I USPUT DA UPISE KAMATU. E bas mu nedate mira, a cojek toliko ucinio za Montenegro, uveo vam tudju valutu (evro) uclanijo vas u teroristicku organizaciju, onu sa cetiri velika slova, redovno vas snabdeva bananama iz Kolumbije, osnova vam je crkvu montenegrinersku, osnova vam par klanova koji se medjusobno istrebljuju, ma staje jos potrebno da vam uradi, da bi ga postovali dragi moji crnogorci?