NEBOJŠA MEDOJEVIĆ UDARIO NA DRITANOVCE: URA ne sme na izbore jer će doživeti katastrofu

Novosti online

27. 10. 2021. u 09:44

PREDSEDNIK Pokreta za promjene Nebojša Medojević kaže da je Demokratski front, kako je rekao, jedini koji se ponaša demokratski i racionalno u situaciji u kojoj premijer Zdravko Krivokapić ne želi da podnese ostavku iako njegova Vlada nema poverenje.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ УДАРИО НА ДРИТАНОВЦЕ: УРА не сме на изборе јер ће доживети катастрофу

Nebojša Medojević i Dritan Abazović

- On to neće da radi zato što je pod pritiskom ljudi koji su ga tu postavili. Mi nećemo glasati ni za jedan zakon Vlade, ni za budžet, i to će dovesti do pitanja da se mora politički rešiti čitava kriza, a ona se može rešiti samo izborima - kazao je Medojević.

Vanredni parlamentarni izbori su rešenje, naglasio je, zato što URA nije htela pošten dogovor.

- Nije problem – ako nećete pošten dogovor, onda idemo na izbore. A sad URA neće na izbore, jer zna da će proći katastrofalno i zbog toga treba da se uključi međunarodni faktor, jer ni oni nisu neosetljivi na njihove impulse - smatra on.

Razumljivo mu je, kazao je, i da URA ne želi izbore, jer je njima „lepo ovako“, da sa pet odsto glasova vladaju zemljom.

- Zašto bi oni hteli promene, njima je odlično, ali nama nije dobro i Crnoj Gori nije dobro i nagomilali su se problemi koji se ne rešavaju - naveo je Nebojša Medojević.

(Pobjeda)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: PEĆINA GDE SU TURCI SPALILI ŽENE I DECU - Kađenica je spomenik žrtvama stravičnog zločina

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)