SVI ZA MAKSIMOV OSMEH: Velika humanitarna akcija u Beranama

M.Sekulović

24. 10. 2021. u 14:32

U BERANAMA je u toku velika humanitarna akcija za spas dečaka Maksima Đukića, kome je kada je imao svega četiri i po godine, dijagnostifikovan anaplastični gangliom gradius tri, tumor na mozgu, nakon čega je operisan u maju 2019. godine i podvrgnut radio i hemioterapijama.

СВИ ЗА МАКСИМОВ ОСМЕХ: Велика хуманитарна акција у Беранама

Foto: M.S.

- Nažalost, lečenje nije dalo očekivane rezultate pa je ponovo operisan u junu ove godine pod dijagnozom pedijatrijski glikom visokog stepena. Tri meseca kasnije na magnetnoj rezonanci otrkivena su mu dva recidiva. Prema preporukama lekara deečaku je hitno potrebna operacija i lečenje na Insitututu za Neurologiju "Karlo Besta'' u Milanu.

Maksimovi roditelji mole sve ljude dobre volje da pomognu kako bi Maksim što pre nastavio lečenje i dobio šansu da odrasta poput vršnjaka - deo je saopštenja kojim su se javnosti obratili dobri ljudi iz Berana, koji imaju za cilj da u najkraćem roku sakupe 50.000 evra, kako bi dete otputovalo na put nade.

Foto: M.S.

U siromašni Beranama, ali i u susednom Bijelom Polju organizovane su brojne akcije.

Volonteri, đaci, studenti, sveštenstvo, dali su se u veliki posao. Rok je kratak... 

Sredstva za pomoć detetu mogu se uplatiti na žiro račun CKB banke na ime Maksimovog oca Miloša Đukića.

Za uplate iz Crne Gore: 510040298027001826

Za uplate iz inostranstva: 100993630450000
SWIFT  CKBCMEPG 
IBAN ME25510000000122062027

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar