DEMOKRATSKI FRONT SE HITNO OGLASIO: "Albanski ekstremisti moraju da znaju da batina ima dva kraja"

V. K.

13. 10. 2021. u 16:07

NOVA srpska demokratija i DF najoštrije osuđuju današnji brutalni napad tzv. kosovskih specijalaca na srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Албански екстремисти морају да знају да батина има два краја

Foto: V.K.

"Snažno podržavamo naš narod i pozivamo na puno jedinstvo, koje nam je sada preko potrebno, jer ovaj napad je očigledno deo šire akcije koja dolazi nedugo posle incidenata na Brnjaku i Jarinju. Svakome ko ozbiljnije prati dešavanja je jasno da su lideri albanskih esktremista odlučili da se upušte u akciju proterivanja preostalih Srba sa svojih vekovnih ognjišta, koju su sprovodili ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a nastavio Albin Kurti. Zato jedan od najvažnijih prioriteta sveukupne srpske nacionalne politike mora biti odbrana našeg naroda, kao i njegov opstanak i povratak na prostor Kosova i Metohije, i da se više nikada ne dozvoli ono što se desilo 17. marta 2004. godine. 

Smešno i licemerno zvuči objašnjenje Kurtija da se danas radilo o "akciji protiv krijumčarenja", ako se zna da su kriminal, šverc, krijumčarenje narkotika, oružja i ko zna čega još "specijaliteti'' upravo albanskih kriminalaca, koji su tim prljavim parama pokušali da instaliraju ovaj nasilni državni projekat na tlo Srbije. Posebno jadno i kukavički izgleda akcija u kojoj se upotrebljava bojeva municija protiv golorukog naroda. 

Očigledno je i da su uspesi koje Srbija postiže na međunarodnom planu, a naročito poslednjih dana, žestoko razljutili albanske ekstremiste i njihove mentore, koji su shvatili da tzv. Kosovo nikada neće dobiti svoju stolicu u UN i da većina država neće da prizna ovu lažnu državu. Zato su ponovo posegli za agresijom, a te usijane glave bi već morale da znaju da batina uvek ima dva kraja i da Srbija i srpski narod nikada više neće prihvatiti pogrom nad našim narodom u južnoj srpskoj pokrajini", ocenjeno je u saopštenju Demokratskog fronta i Nove srpske demokratije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)