PRONAŠLI MU KOKAIN I VAGU ZA MERENJE: Policijska akcija u Baru, uhapšen mladić

B. Dabić

05. 10. 2021. u 20:07

BARANIN A.A. (23) uhapšen je nakon što je policija pronašla kod njega manju količinu opojne droge kokain i vagu za precizno merenje.

ПРОНАШЛИ МУ КОКАИН И ВАГУ ЗА МЕРЕЊЕ: Полицијска акција у Бару, ухапшен младић

Foto Depositphotos

Policija je izvršila pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi A.A, prema policijskim evidencijama, bezbednosno interesantno lice iz Bara.

Iz Uprave policije su potvrdili da je A.A. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je sproveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost i postupanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi