ILIJA MILJANIĆ: "Režim još traje, jer ga rukovodi Đukanović"

V.K.

08. 09. 2021. u 09:31

REŽIM još traje, jer ga rukovodi Đukanović, koji bi bio uhićen samo da jedan dan imamo hrabrost Državne tužiteljice Rumunije Laure Kovesi, navodi Ilija Miljanić iz Nove srpske demokratije.

ИЛИЈА МИЉАНИЋ: Режим још траје, јер га руководи Ђукановић

Foto: Privatna arhva

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Đukanović se ohrabrio i sakuplja nadničare koje je iznedrio da avetaju po šumama ako zatreba, a sve da obrane više desetina milijardi dolara koje zaradi nova dinastija Đukanović sadeći čapljan i kukurek po Sinjavini. To im bi malo, pa udariše na crkvenu imovinu i da tako zaokruže povesnu Monenegriju sa Tuđimilskim osvrtom Dana vojske Milogore, kada je bilo ponegde moguće ugledati vampira da poviruje iza grmena. Nedavno grupa ostrašćenih montenegrina koji se prestavljaku kao komiti, istinski, komiti se pominju još iz turskog doba kada su ti viteški srpski junaci branili srpski narod od turskog zuluma, a takođe branili se od Austrougarske zloglasne okupacije i špijunskog narodnog gnezda.

Nadareni „flamengo“ montenegrijski komiti otpočeše istu putanju koju im je trasirao ustaški zlikovac dr Sekule Drljević, a sada se ustremio predsednik Montenegra Đukanović i vazdigao se u punom svetlu komitetlijskog šovinističkog „Brozomorskog“ bukvara. Upravo brozomorski bukvar iznedri povesnog Cara Dukljanina koji je sa mesta Predsednika Crne Gore predvodio 5. septembra komitske lovokradice: besmisla, paganstva,slepila, izdajstava,nemorala,rodoskrvljenja i svega onoga što obezbožuje ljudsko biće. Brane se od Božijeg puta, puta kontinuiteta Svete Crnogorsko Primorske Mitropolije sa novim Mitropolitom Joanikijom, koja je uvezana u klupko Pećkog trona, kao večnog prestola Srpske Pravoslavne crkve sa krunom svetosavlja, kosovskog zaveta kojom sada rukovodi patrijah Porfirije. Pitamo se zašto ste milogorci od povampirenog komitskog soja napravili „rupe na glavi“ iz kojih izdiše čemer i mržnja, da brat ubija brata, a da im se suze grle u Nebeskom  carstvu.

Naši novi posmoderni hrišćani između ostalog, neće da imaju jasnu sliku o masovnim grobnicama srpskog naroda koji je dominirao u stradalištima, nego se bave odredbom stradanja svih naroda kao na kongresima Moše Pijade. Ne mogu da prevale preko usta da su masovne grobnice i jame napunili ustaše u sradnji sa partizanima i muslimanima.

Pozivamo sada vlast u Nikšiću da jasno definišu stradanje srba u jamama u Gornjem Polju čiji su egzekutori bili Radoje Dakić-Brko i Sava Kovečević-Mizara.

Takođe treba naglasiti da su povamirenje fašista u Pivi upravo napravili partizani, a sve da strada nedužni srpski narod. Isto poklanje srpskog naroda se desilo u jamama, kazamatima i logorima u sradnji fašista, ustaša i partizana: Jasenovac, Stara Gradiška, Jadovno, Korita, Velika, Gospić i dr. Sutjeska i Neretva napravljene za bratoubilački rat, a Veljko Bulajić da snimi zapadu jade neviđene, čak i Savu Mizaru ubiše ti bratski komunisti iza leđa,da ne priča šta je video. Nadalje dajemo na uvid: Zašto se ne sme pomenuti Diana Budisavljević, koja je izbavila od klanja u Jasenovcu više od 7000 dece? Komunisti su sve oduzeli i zabranili da se pominje ova velika heroina samo što je spasavala srpsku decu.

Kulminacija svaštarenja i primicanje katoličkoj loži, nastupa stvaranjem crnogorske nacije, čiji su tvorci na osnovu snažnog uticaja i direktive Kominterene bili Tito i Đilas. U vremenu od 1941. do 1948. mnogo se toga izdešavalo; postepeno od veličanja Crne Gore da bude okrenuta najviše vaskolikom srpstvu (Kolašin 1944. Obren Blagojević), do totalnog pomračenja 1948. gde se ne pominje ni Božić, ni Svetosavlje, i ostvaruje se Drezdenska platforma ustaške kominterene. Napominjemo da je kasnije u disidenstvu Đilas revidirao stav gde kaže da su Crnogorci sastavni deo srpske nacije („Le Monde“ 1971.). Tako je na prvom popisu u Crnoj Gori 1948. dirigovana narodnost da bi se potvrdila nova crnogorska nacija i upisivano preko Udbe, po strogom švercu kominterne. Srpstvo u Crnoj Gori je moralo biti pregaženo na papiru, a kasnije bi se razigravale metode pogroma koje su danas veoma prisutne - naveo je on.

BONUS VIDEO:

Mitropolit Joanikije održao prvu službu nakon ustoličenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024