PREDSEDNIK Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da neće prisustvati ustoličenju mitropolita Joanikija na Cetinju.

ret

30.08.2021. 12:40

Izdajnik, naravno da nece. Glumi nekog vjernika SPC a znamo vrlo dobro da je zapadni sakal. Svi vi koji danas likujete nad slomljenim Srbima zapitajte se sta ce biti kad vasi gospodari padnu.

Milos

30.08.2021. 14:37

@ret - Oni ce tada da promene gazde, bas kao i uvek! Tako su rvati bili uz naciste Nemce, pa se okrenuli Englezima da spasu Pavelica od suda za tatne zlocine, pa se uvukli u Partizane da izbegnu osudu genocida, pa im.ameri izvukli ustase u J. Ameriku, pa opet sa Amerima ssveznici ispred nas sa kojima su bili u 2 rata saveznici. Tako i Milo, bio uz SPS da bi vladao, pa onda protiv isto da bi vladao, pa se okrenuo rusima da mu Zapad ukine poternice, e onda se okrenuo njima kao isplatu oprosta sopstvenih kriminalnih radnji velikog nivoa. Obraz djon, al im ide bolje tako. Nama obraz ne da da se okrecemo kako vetar duva, zato nas vetrovi sibaju stalno.

Rade

30.08.2021. 13:03

Kakav patetičan izgovor. Ne, "Gosn Krivi", upravo suprotno. Vašim nedolaskom ćete dati povoda ovim montenegrinima što pecaju tompsonove pesme da izazovu nerede jer neće biti najvišeg predstavnika vlasti, tj. premijera. Izgovor za neodlazak vam je preglup, mogli ste makar da pitate "prešjednikove" savetnike da vam ponude bolji izgovor.

iz glave

30.08.2021. 14:42

rekli mu da ne dolazi, jer neće da mu daju više ikakvu podršku, iako je on misli da preko SPC osnuje partiju, sad neka mu ambsadaori smisle kuda će