MILO ĐUKANOVIĆ SE SAM RAZOTKRIO: Sada znamo ko diže tenzije na Cetinju

M. S.

28. 08. 2021. u 21:13

DANAŠNjA izjava Mila Đukanovića da će biti na Cetinju 5. septembra kako bi "branio čast Crne Gore" nedvosmislena je potvrda našeg ranije iznetog stava da iza cele ujdurme oko ustoličenja mitropolita Joanikija stoji upravo Đukanović i njegova Demokratska partija socijalista.

МИЛО ЂУКАНОВИЋ СЕ САМ РАЗОТКРИО: Сада знамо ко диже тензије на Цетињу

Foto: EPA

Ovo je u subotu veče saopšteno iz Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP), dela pobedničke koalicije ''Za budućnost Crne Gore'', iz koje kažu da se kao mnogo puta u karijeri, Đukanović i ovog puta sakrio iza tzv. patriota i komita, pokušavajući da zamaže oči, pre svega, međunarodnoj javnosti da je on glavni inspirator protesta protiv intronizacije našeg mitropolita. 

- Ipak, kako narodna mudrost kaže, "u laži su kratke noge", a to je danas Đukanović i pokazao. Ovaj prevaziđeni političar, koji još uvek veruje da vodi glavnu reč u Crnoj Gori, ne zaslužuje da bude na funkciji koju trenutno pokriva. Koliko je on daleko od realnosti govori upravo pokušaj da, zajedno sa svojim, svakog dana sve malobrojnijim pristalicama, određuje mesto ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog! Nadamo se da će uskoro u našoj državi profunkcionisati i Tužilaštvo, ali nezavisno, nepristrasno i profesionalno, pred kojim će Đukanović morati da objasni današnji poziv na pobunu protiv jednog tradicionalnog, viševekovnog verskog čina koji je utemeljen na Cetinju - kažu iz SNP iskazujući želju da svečani čin ustoličenja mitropolita Joanikija protekne u najboljem redu, u duhu istinskih hrišćanskih vrednosti, koje će, kako kažu, sigurno nadvladati Đukanovićev sistem laži, prevara i krađe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki