ZAPUŠILI MU USTA, VEZALI GA I MUČILI: Određen pritvor Novljanima koji se sumnjiče za otmicu R. S., državljanina Srbije

S. Đ.

10. 08. 2021. u 21:20

CRNOGORSKA glumica Darija Praščević Tripković i njen poznanik Milan Plavljanić iz Herceg Novog - osobe su koje se sumnjiče da su otele, mučile i nanele teške povrede V. S.,državljaninu Srbije, ali ni posle četiri dana od kada je on oslobođen iz ruku kidnapera još nije poznat motiv njegovog kidnapovanja.

ЗАПУШИЛИ МУ УСТА, ВЕЗАЛИ ГА И МУЧИЛИ: Одређен притвор Новљанима који се сумњиче за отмицу Р. С., држављанина Србије

Foto B. Pantić

Javnosti je zasad poznato da su, postupajući po naredbi sudije za istragu, pripadnici policije ušli u stan i na licu mesta zatekli osumnjičene i oštećenog, koji je imao vidne povrede po glavi i telu. On je transportovan u medicinsku ustanovu, gde su mu konstatovane teške povrede.

Iz policije je zvanično saopšteno da prvi rezultati istrage ukazuju da su osumnjičeni 4. avgusta pozvali V. S. u svoj stan, nakon čega su ga vezali, a potom više puta udarili tupim predmetima po glavi i telu. Pre toga su mu stavili tkaninu u usta kako ne bi mogao da doziva pomoć.

- Sumnja se da su osumnjičeni ovu osobu držali vezanu nekoliko sati - dodaju u policiji.

Sudija za istragu je nakon saslušanja osumnjičenih doneo rešenje o određivanju pritvora u trajanju do 30 dana zbog krivičnih dela za koja se terete.

Zasad nije poznato ni šta su osumnjičeni izneli tokom saslušanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri