URUŠIO SE KROV BAZENA INSTITUTA IGALO: Pukla noseća greda, ogromna šteta (FOTO)

V.V.

29. 07. 2021. u 13:43

BAZEN Instituta Dr Simo Milošević je zatvoren nakon što je u nooći između srede i četvrtka, oko jedan sat posle ponoći pukla jedna od tri noseće grede krovne konstrukcije i za sobom povukla ceo sistem ventilacionih cevi.

УРУШИО СЕ КРОВ БАЗЕНА ИНСТИТУТА ИГАЛО: Пукла носећа греда, огромна штета (ФОТО)

Foto: Urušen krov/V.V.

- Šteta je ogromna, utvrdiće je procenitelji, a mi sada samo možemo da sprečimo dalje urušavanje rekla je direktorica Instituta dr Marina Delić

Ona je podsetila da je i ranije bilo štete na krovnoj konstrukciji  ali se nikada do sada nije desilo da pukne noseća greda.

Foto: Urušen krov/V.V.

 

-Nadležni će utvrditi zbog čega je došlo do havarije, a na osnovu toga ćemo odrediti šta dalje treba radiiti, rekla je dr Delić.

Podsetićemo bazen je 2019. značajno oštetila žestoka bura koja je povremeno dostizala brzinu do 145 kilometara  na sat. Tada je  otkriven deo  krova iznad bazena, sam bazen i deo sportske sale u ovom delu objekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja