HERCEG NOVI: Konačno uređena gradska plaža ispod Titove vile

V. V.

30. 06. 2021. u 18:03

NA lepoj lokaciji u Igalu, ispod Titove vile, na inicijativu Opštine Herceg Novi, uređena je gradska plaža na kojoj nije obavezno koristiti i plaćati plažni mobilijar.

ХЕРЦЕГ НОВИ: Коначно уређена градска плажа испод Титове виле

Foto: V. V.

Radove je obavila firma Bokić, a finansirala Opština. Prema rečima predsednika MZ Igalo Zorana Savkovića plaža je uređena na prostoru koji je bio prilično devastiran:

- Bilo je vreme da se to sredi. Jedina mana je što se to dešavalo u periodu kada su opštinskom odlukom zabranjeni građevinski radovi, ali trajalo je samo dva, tri dana, a preostalo je samo da se naspe 50 kubika peska. Biće to lepo za meštane i sve koji dolaze na more jer će imati prostor gde neće morati da koriste plažni mobilijar - objasnio je Savković. 

Vrednostradova koji su imali saglasnost Morskog dobra biće utvrđena kada bude nabavljena dodatna količina peska za nasipanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!