DIREKTORU NVO CPC Mirašu Dedeiću umalo nije preseo povratak iz Srebrenice, gde je sa brojnom crnogorskom delegacijom prisustvovao komemoraciji u Potočarima.

Komentari (12)

NEKO IZ MASE

16.07.2021. 19:29

Овако се понашају парви Срби, а не ко ови такозвани срби из Србије, ти их пљујеш, вређаш, бијеш, разлупаш им кола, бациш их у море, а они те моле да им дођеш у Београд или Нови Сад и још ти љубе ноге и захваљују на томе што их ти их пљујеш, вређаш, бијеш, разлупаш им кола, бациш их у море.

Kruskoo

16.07.2021. 21:07

Au brate..al je nedosledan..nije valjda da bi jeo "srpsku kuhinju"..Ovo kad cuju komite..naljutice se na svog "duhovnog oca"..Pa zar nije Munira zamotala pite za uz put..?

Stanimir

17.07.2021. 09:35

Zlo se ne pobedjuje zlom,ali obican covek ne moze da odoli a da ne uzvrati ravnom merom,sto je zakljucak da je Crnogorijanac odlicno prosao!!!

Republika Srpska Ponos Srpstva

17.07.2021. 11:02

Trebinjci, Hercegovci da vam Dragi Bog i Sveti Vasilije Ostroski- Slava mu I Milost podari zdravlje i srecu. Vi ste sacuvali obraz i pokazali da ste potomci Slavnog Jovana Ducica koji vas Blagosilja iz Hercegovacke Gracanice. Miras i obezbedjenje su trebali jesti u Sarajevu , Tuzli medju svojima jer posle anti - Srpskih stavova u R.Srpskoj ce ostati gladni i zedni. Zivela Republika Srpska i Majka Srbija....

Duško

18.07.2021. 20:49

Otac mi je rekao, službovao je kao oficir JNA davnih šezdesetih, da ponosnijih Srba koji su oličenje srpskog roda od Trebinjaca nema. Bojim se da če im milogorci uzvratiti zlom. Ne verujem da će mirno preći preko ćuški koje raspop i svita dobiše