TREBA MI ORUŽJE DA SE ZAŠTITIM! Milan Knežević (DF) strahuje za svoj život

V. K.

17. 07. 2021. u 10:22

JEDAN od lidera DF Milan Knežević, od Agencije za nacionalnu bezbednost, kako kaže, mesecima čeka procenu bezbednosti, ali uzalud.

ТРЕБА МИ ОРУЖЈЕ ДА СЕ ЗАШТИТИМ!  Милан Кнежевић (ДФ)  страхује за свој живот

Foto DF

On strahuje za svoj život pa će od nadležnih tražiti dozvolu za nošenje oružja kako bi se zaštitio!

- Napadali su me rukometaši reprezentacije Crne Gore u avionu, pripadnici "kavačkog klana" i nedavno biznismen Dejan Skulić u Beogradu. Neshvatljivo je to što već četiri meseca ne mogu da dobijem procenu bezbednosti.

Doveden sam u situaciju da ću idući put morati da biram efikasnija sredstva odbrane - kaže Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)