KO JE NAPAO LIDERE DF U BEOGRADU? LJudima iz Đukanovićevog kriminogenog režima definitivno je odzvonilo

V. K.

07. 07. 2021. u 15:06

DEMOKRATSKI front je reagovao povodom današnjih tekstova u nekoliko medija u kojima prenose izjavu o navodnom sukobu lidera DF-a i kuma odbeglog biznismena Duška Kneževića.

КО ЈЕ НАПАО ЛИДЕРЕ ДФ У БЕОГРАДУ? Људима из Ђукановићевог криминогеног режима дефинитивно је одзвонило

Foto MVP

- Demokratski front iskazuje nemerljivo zadovoljstvo zato što Andrija Mandić i Milan Knežević na svakom koraku u Beogradu nailaze na naše zemljake iz Crne Gore koji im pružaju podršku i pozdravljaju njihov doprinos u smeni Đukanovićevog režima 30. avgusta prošle godine. Nažalost, primećujemo da ostaci Đukanovićeve agenture u Beogradu koja nikako da se pomiri sa diktatorovim padom, na svakom mestu pokušavaju izazvati incidente i isprovocirati sukob. Zapanjujuća je osionost i bahatost simpatizera Đukanovićevog režima koji, uprkos tome što je njihovo vreme prošlo, i dalje misle da mogu da fizički nasrću na političke neistomišljenike i biju Srbe, čak i u sred Beograda. Ovakvi poput D.S. taj grad i državu Srbiju sa velikom strašću preziru i gnušaju se, a istovremeno ne propuštaju priliku da u tom istom Beogradu žive, banče i provode se. Ljudima iz Đukanovićevog kriminogenog režima definitivno je odzvonilo, i sad je to jasnije nego ikada, i upravo su zato toliko nervozni kada shvate da ne mogu sa DF vlastite probleme da rešavaju u starom maniru – uvredama, batinanjem i zastrašivanjem. D. S. kojeg Milan Knežević i Andrija Mandić uopšte ne poznaju, pre dva dana, ničim izazvan započeo je verbalni sukob u holu hotela "Mažestik" nasrćući na lidere DF-a, fizički ih ugrožavajući i nazivajući ih „plaćenicima” i “izdajnicima”. Navikli na česte napade Đukanovićeve agenture u Crnoj Gori, lideri DF –a su preduzeli sve da izbegnu neprijatni incident i, zahvaljujući nekim građanima Beograda koji su morali intervenisati, pacifikovali su njegov agresivni nastup. Kasnijom proverom, utvrđeno je da je D.S. osumnjičen od strane SDT – a za teško krivično delo, i da je zbog ishoda tog procesa pod punom kontrolom Milivoja Katnića i Lazara Akovića koji je advokat za specijalne prilike GST. Takođe, daljom proverom je utvrđeno da je za lidere DF-a nepoznati D.S. lični prijatelj Mila Đukanovića i da mu je poklonio veoma vrednu sliku Jaroslava Čarmaka “Crnogorci idu u boj” koja nije prijavljena u Đukanovićevom imovinskom kartonu. Inače D.S. je poznat i po tome što je dva dana pred izbore u režimskom listu Pobjeda podržao Mila Đukanovića i njegovu kriminalnu organizaciju, napao DF verujući da će nam tako naneti političku štetu. Razlozi njegovog napada na DF su sad više nego jasni, i zato će lideri DF-a protiv ove Đukanovićeve agenture podneti krivičnu prijavu, uz jasnu poruku da nikog nećemo prvi napasti, ali ćemo se uvek braniti od svih pokušaja nasrtaja na naš fizički integritet. A ako nepoznati D. S. smatra da su mu lideri DF-a nešto dužni oni se ni njemu ni njegovom prijatelju Milu Đukanoviću neće potčiniti, ni pomeriti sa biljega, a ni odustati od onog za šta se zalažu - zaključuje se u saopštenju DF-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)