SILOVAO I SNIMAO MALOLETNICU: Podignuta optužnicu protiv Podgoričanina (21)

S. Đ.

30. 06. 2021. u 17:24

VIŠE državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv dvadesetjednogodišnjeg Podgoričanina koji je silovao maloletnicu, snimao mimo njene volje, ali i pretio da će ispričati određene stvari o njoj porodici i prijateljima ako ga oralno ne zadovolji.

СИЛОВАО И СНИМАО МАЛОЛЕТНИЦУ: Подигнута оптужницу против Подгоричанина (21)

FOTO: Depositphotos

U optužnici se navodi da je tokom septembra 2019. godine prinudio maloletnicu na seksualni čin uz pretnje da će preko svog oca i rodbine, koji su zaposleni u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, pogoršati položaj njenih roditelja koji se nalaze na izdržavanju zatvorske kazne, odnosno učiniti da oni u zatvoru ostanu duže. Potom je snimak s pornografskim sadržajem poslao nepoznatoj osobi, koja ga je objavila na društvenim aplikacijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)