ODGOVOR ŽELJKA ŠAPURIĆA: Ukoliko gospođa Zvicer ne podnese krivičnu prijavu u roku od 48 sati, to ću učiniti ja

V. K.

20. 06. 2021. u 14:36

NAKON optužbe predsednice Sudskog saveta Vesne Simović Zvicer da ju je u Nikšiću nedaleko od lokala "Lenoks" verbalno napao fotoreporter "Dana" Željko Šapurić "pljuvajući je i psujući", a objavio portal CDM, blizak bivšem režimu Mila Đukanovića, reagovao je Šapurić:

ОДГОВОР ЖЕЉКА ШАПУРИЋА: Уколико госпођа Звицер не поднесе кривичну пријаву у року од 48 сати, то ћу учинити ја

Foto: V. K.

- Zaprepašćen sam objavom na vašem portalu, a da prethodno makar ne čujete drugu stranu. Jedina istina u objavi je da sam sa društvom sedio na terasi lokala, a sve ostalo je podmetačina usmerena da pričini štetu kako meni lično, tako i mojoj porodici i redakciji za koju radim.

Vesnu Simović Zvicer ne poznajem, niti imam bilo šta protiv nje. Takođe, kućno vaspitanje mi ne dozvoljava da koristim rečnik koji pominje Zvicer, a posebno ne prema jednoj dami. Ja sam poslednji čovek koji bi nekoga prozivao i vređao na ulici jer kao dugogodišnji fotoreporter "Dana" itekako dobro znam kako je kada vas vređaju i nasrću. Ono što ostavlja gorak ukus ove objave je činjenica, a što se da zaključiti iz naslova, da je meta bio "Dan" lično, a ne ja.  Pozivam gospođu Zvicer da podnese krivičnu prijavu, a istražne organe da do detalja ispitaju ovaj slučaj. Onaj, za koga se utvrdi da nije govorio istinu neka snosi posledice. Ukoliko gospođa Zvicer ne podnese krivičnu prijavu u roku od 48 sati, to ću učiniti ja. Osoba koja pokriva tako odgovornu funkciju mora voditi računa pre nego što optuži ljude. Dužna je da bude primer, a ne da optužuje na osnovu rekla-kazala - poručio je Šapurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri