PRETIO KRIVOKAPIĆEVOM SINU? U Podgorici uhapšen osumnjičeni Velimir Zečević

M.S.

15. 06. 2021. u 17:51

ZBOG sumnje da je ugrozio sigurnost sina predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića u Podgorici je uhapšen Velimir Zečević iz ovog grada.

ПРЕТИО КРИВОКАПИЋЕВОМ СИНУ? У Подгорици ухапшен осумњичени Велимир Зечевић

Foto: AP Photo/Risto Bozovic

- Po nalogu dežurne tužiteljke Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Jelene Protić službenici Centra bezbednosti Podgorica lišili su slobode jedno lice (V.Z.) iz Podgorice zbog osnova sumnje da je učinilo krivično delo – ugrožavanje sigurnosti, prema oštečenom, sinu Predsednika Vlade Crne Gore -saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici.

- Iz prikupljenih dokaza i obaveštenja proizilazi da je osumnjičeni, telefonskim putem poslao oštećenom poruku preteće sadržine, koja je kod njega izazvala osećaj straha i ugroženosti. Reč je o istom licu koje je u prethodnom periodu neovlašćeno posetilo kuću predsednika Vlade. Po zahtevu dežurne državne tužiteljke nadležni sud je doneo naredbu po osnovu koje je policija izvršila pretresanje stana koji koristi osumnjičeni.

Po nalogu tužiteljke privremeno je oduzet i telefon osumnjičenog radi veštačenja i pribavljanja elektronskih dokaza o krivičnom delu. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden državnoj tužiteljki radi saslušanja, navodi se u saopštenju Osnovnog držanog tužilaštva u Podgorici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)