IN4S: Izjava vladike Joanikija autentična

Novosti online

29. 05. 2021. u 18:50

PORTAL IN4S s gnušanjem odbacuje bilo kakve navode o „pripisivanju“ reči vladici Joanikiju.

ИН4С: Изјава владике Јоаникија аутентична

Foto: Hram TV printskrin

- Kao medij koji je svakodnevno izveštavao o borbi vjerujućeg naroda i našeg monaštva i sveštenstva za očuvanje svetinja u Crnoj Gori, pokrenuo niz kampanja u cilju upoznavanja svijeta sa tom borbom, koji je objavio između ostalih, i afere „Koverta“ i „Prepoznavanje terena“ – ne možemo da se ne zapitamo kome to Srbi u Crnoj Gori više veruju? - navodi se u saopštenju.

- Da li veruju autentičnoj izjavi vladike Joanikije koju je IN4S preneo ili spekulacijama i konstrukcijama pojedinih medija kojim se ona neutemeljeno pokušava osporiti? - navodi se.

Portal IN4S s gnušanjem odbacuje bilo kakve navode o „pripisivanju“ reči vladici Joanikiju, a mediji i pojedinci kojima one smetaju neka potraže krivca u nekom drugom, ili makar na drugačiji način artikulišu nezadovoljstvo što izjava vladike Joanikija ne odgovara njihovim zamislima i politikama.

Navodi se i da je razgovor sa vladikom Joanikijem vodio novinar Mišo Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)